We hebben genoeg windschermen

Mijn baas is altijd nieuwe dingen aan het regelen. Behalve windschermen. We hebben er twee en die coveren maar een kwart van het terras. Omdat het nogal eens kan waaien, is het vervelend dat klanten dan niet fijn kunnen zitten. Ik zit al maanden te zeuren dat we meer windschermen nodig hebben. Maar mijn baas zegt steeds: we hebben er genoeg. Ik vind het dan prima, ik moet ook oppassen dat ik niet te veel de leiding wil nemen soms, ik kan soms ook wel overheersend zijn. Maar goed, op een gegeven moment kwam een klant naar hem toe, naar mijn baas, en ze zei dat ze graag buiten wilden zitten maar dat de schermen vol waren, ze vroeg of we er nog een paar hadden. Mijn baas liep toen naar buiten en realiseerde zich dan pas dat dit moest veranderen. Sindsdien hebben we nu meerdere schermen. Hij heeft er een stuk of vijf nog bijbesteld. Ik vond het wel grappig, soms moet je direct iets van je klanten horen om het te veranderen. Zit niks anders op. Mijn baas is ook een beet koppig, daar ligt het ook aan.

logo