Voor mijn dochter op zoek naar een goede boekhouder WierdenMijn dochter is sinds een aantal maanden de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze wilde de boekhouding graag laten overnemen omdat dit erg veel tijd in beslag nam. We gingen daarom samen op het internet op zoek naar boekhouder Wierden.

Zeer veel verschillende boekhouders in de omgeving van Wierden

Toen we op het internet op zoek gingen naar boekhouder Wierden kregen we erg veel zoekresultaten van administratiekantoren in de buurt van Wierden. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van IP Administraties.

Voordelige tarieven voor de geleverde diensten

Op de website is veel informatie te vinden over de diensten die het bedrijf aan te bieden heeft. Ook vonden we de tarieven die ze voor de diensten hanteren erg voordelig in vergelijking met de andere websites die we hadden bezocht. Tijdens het kennismakingsgesprek werd ons uitgebreid uitgelegd wat het administratiekantoor voor het bedrijf van mijn dochter zou kunnen betekenen. Ze besloot om de gehele boekhouding door het bedrijf over te laten nemen zodat ze meer tijd zou kunnen stoppen in het uitbreiden van het bedrijf. IP Administraties ontfermt zich nu een aantal weken bezig met de administratie van het bedrijf van mijn dochter en ze is zeer tevreden.