Vijverslangen makkelijk plaatsen

vijververlichtingToen ik in mijn huis ging wonen wilde ik heel erg graag een vijver hebben. Het leek mij wel een leuk project om zelf te doen en daarom ben ik aan de slag gegaan. Eigenlijk had ik alle spullen al, maar ik moest nog wel nieuwe vijverslangen bestellen via het internet.

Goedkoper online

Voordat ik begon aan het project had ik al een beetje rondgekeken naar onderdelen. In de winkel waren de vijverslangen heel erg duur. Gelukkig kon ik mij nog herinneren dat ik de vijverslangen op de website van Tuinberegening.nl voor een hele goede prijs had gevonden.

De vijverslangen heb ik diezelfde dag nog besteld, omdat ik zo snel mogelijk met mijn project wilde beginnen. Een aantal dagen later kwamen de vijverslangen binnen en daarom kon ik aan de slag.

Samen met een aantal vrienden heb ik een groot gat gegraven waarin de vijver zou komen. Op een gegeven moment waren wij zo ver dat de vijverslangen geplaatst konden worden. Omdat ik al een plan had was het plaatsen van de vijverslangen geen enkel probleem. De rest verliep ook goed.

Binnen een dag hadden wij de vijver helemaal af en het zag er heel erg goed uit.