Uitbesteden freeswerk op goede locatie

Het uitbesteden freeswerk doe je alleen wanneer je een goed bedrijf vind die dit het allerbeste kan. Omdat dit onze eerst klus was op dit gebied, waren we nog tamelijk onbekend in freeswerk. We zochten een tijdje en kregen van veel mensen te horen dat een bedrijf, wat toevallig in de buurt was, heel hoog stond aangeschreven. Ik belde ze op met de vraag van het uitbesteden freeswerk en ze lieten meteen zien wat ze voor ons konden betekenen. Ik was verrast van de expertise en wist eigenlijk meteen dat ik met ze in zee wilde gaan.

Smolders

Soms voel je dat meteen, een soort klik. Niet dat ik daar altijd even veel waarde aan hecht hoor, ik heb liever dat er goed werk geleverd wordt dan dat er per se een klik is, maar het voelt toch wel fijn als het er wel is. Ze hebben het fantastisch gedaan en ik was daarnaast ook nog eens tevreden over de tarieven. Dit is een bedrijf waar ik vaker naar toe kan stappen, absoluut. Altijd fijn om iets in je buurt te vinden met dezelfde werkinstelling. Hoge kwaliteit en hard werken, daar hou ik van.