Trots op mijn scooterrijbewijs!

scooterrijbewijs

Wat kun je toch trots zijn op een scooterrijbewijs. Dit heb ik vorige week behaald en ben hier nog steeds onwijs tevreden mee. Bij Verkeersschool Wesseldijk heb ik mijn opleiding gevolgd. Dit nadat ik voor een paar weken terug op het internet was gaan zoeken naar een rijschool. Op zich vind je veel bedrijven waar je terecht kunt voor deze opleiding. Al zit ik niet te wachten op de hoge kosten wat bedrijven hanteren. Hierdoor ben ik wat specifieker gaan zoeken op het internet in de hoop alsnog voordeliger uit te kunnen zijn.

scooterrijbewijs

Voldoende bedrijven gevonden!

Dankzij mijn “goede” speurwerk op het internet ben ik alsnog terecht gekomen bij een paar bedrijven. Hiertussen zat Verkeersschool Wesseldijk ook, zij hadden trouwens al vanaf het begin mijn interesse gewekt. Nu dat mijn partner het in de gaten kreeg dat ik zat te twijfelen, heeft hij ervoor gekozen om mij te helpen. Zo zijn wij samen gaan zitten en heb ik hem de getoonde websites laten zien. Nadat hij Wesseldijk zag was zijn besluit duidelijk. Toevallig had ook hij zijn opleiding bij dit bedrijf gevolgd en is hier zeer tevreden over!