Sluis Optiek & Optometrie

Sluis Optiek & Optometrie

Ben jij, je zoon of dochter op zoek naar een nieuwe bril en wil je online brillen passen? Waag dan een kijkje op de site van Sluis Optiek & Optometrie. Voor een ruim assortiment van kinderbrillen kunt je in Putten terecht. Je kan de goedkope brillen ook online bestellen. Je doet dus online brillen passen.
Sluis Optiek  & Optometrie is gespecialiseerd in kinderbrillen. U kunt hierbij denken aan Bbig, Ray Ban,Vingino en RED. Voor de allerkleinsten hebben we ook brillen van het merk Miraflex. Een groot pluspunt van deze brillen is dat deze goed tegen een stootje kunnen.

Service & mogelijkheden

Service staat bij Sluis Optiek & Optometrie bovenaan. Dat merk je ook als je bij Sluis Optiek & Optometrie langs gaat.

Sluis Optiek & OptometrieZij hebben een ruim assortiment van materialen en brillenglazen. Hierdoor is er altijd wel een passende bril voor je te vinden.

Een mogelijkheid op de website is dat je online brillen kunt passen. Je kan een foto van jezelf maken/ uploaden en zo allerlei brillen uitproberen en toevoegen aan de afbeelding.

Mijn ervaring

Mijn dochtertje wilden online brillen passen, omdat zij geen zin had om naar de winkel te gaan. Door simpel een foto te maken en de brillen die je mooi vindt toe te voegen aan de foto, kun je zien hoe de bril staat. Dit is toch ideaal!