Scriptie laten corrigeren

Het schrijven van een scriptie is een erg belangrijke maar ook moeilijke taak waar veel vanaf hangt. Mijn scriptie laten corrigeren door iemand vond ik daarom ook een heel goed idee. Maar al snel zag ik door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel mogelijkheden en ik wist totaal niet wat de beste optie was. Kies ik voor iemand met een laag tarief die het als bijbaantje doet of betaal ik liever iets meer voor een professional? Uiteindelijk kwam ik bij Scriptiementor uit.

Waarom scriptiementor?
Scriptiementor is een erg professioneel bedrijf en dat zie je gelijk al door het KvK-nummer op de website. Wat ik persoonlijk ook een erg fijn idee vind, is dat de persoon achter deze website, Guido Wolfs, docent is op een hogeschool en daar ook studenten begeleidt met hun scriptie. Op zijn website zijn verschillende mogelijkheden te vinden. Hij doet aan begeleiding op locatie of online, geeft adviezen bij het schrijven van betogen of artikelen maar corrigeert dus ook scripties. Hij let daarbij niet alleen op het taalkundige deel zoals spelling maar kijkt ook naar de inhoud.