Schuldhulpverlening bedrijven Alkmaar

Soms zit je in de ongelukkige situatie dat je op zoek zult moeten gaan naar schuldhulpverlening voor bedrijven, in Alkmaar zit Oxyz die hierin gespecialiseerd is. Zij kunnen misschien net dat steuntje in de rug zijn voor jou of je bedrijf dat je weer de goede richting op helpt.

Wanneer vraag je schuldhulpverlening aan?

Natuurlijk hoop je dat nooit in de situatie komt als ondernemer dat je schuldhulpverlening zal moeten aanvragen. Maar helaas is het soms niet anders. Soms zijn de rekeningen, de dwangbevelen, aanmaningen en deurwaarders niet meer te overzien en zie je zelf geen uitweg meer. Je bent in een vicieuze cirkel terecht gekomen en komt er niet meer uit. 

Wat doet schuldhulpverlening?

Het bedrijf Oxyz heeft veel ervaring met het helpen van bedrijven die met (veel) schulden te maken hebben. Oxyz probeert een goed beeld te krijgen van de problemen en zal je hier in mee nemen. Oxyz maakt een overzicht en geeft de grootte van de problemen en de mogelijkheden weer. Ze bieden hulp waar nodig en helpen je naar voren te kijken en niet meer achterom.

Contact met Oxyz

Je kunt een vrijblijvende afspraak maken met Oxyz. Hierin kunnen ze kijken naar je situatie en je aangeven hoe ze deze problemen met je willen oplossen. Ze leggen je uit hoe ze te werk gaan. Mocht je je prettig voelen bij Oxyz, dan weet je zeker dat je al een stap in de goede richting bent.

Bron: schuldhulpverlening bedrijven Alkmaar