Schilder regio Waalwijk

schilder regio Waalwijk

Waalwijk is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft meer dan 48.500 inwoners de oppervlakte van deze gemeente is circa 68 vierkante kilometer. In Waalwijk staan 21.996 woningen en al deze woningen zijn geverfd, moeten geverfd worden of hebben onderhoud nodig. Zoek jij een schilder regio Waalwijk? Dan komen hier een paar mogelijkheden.

Schildersbedrijf Jan Bakkers

Dit bedrijf heeft een erg goede naam en dit hangt samen met het vakmanschap van onze schilders. Daarbij is persoonlijkheid ons sleutelwoord. Zij geven je advies op maat, nadat ze samen met jou hebben bekeken wat de werkzaamheden zijn. Vervolgens gaan ze aan de slag met materialen van de hoogste kwaliteit. Ze verzorgen binnen- en buitenschilderwerk, schilderwerk bij verbouwingen en schilderwerk bij nieuwbouw. Ook zijn ze gespecialiseerd in behangen en glaszetten. Hier hebben ze echte vakmannen voor in dienst die alles naar jouw wens gaan maken.

Van Bokhoven Schilders

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn Joop en Frie van Bokhoven jouw adres voor de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Deze werkzaamheden lopen uiteen van het schilderen van een enkele ruimte, of een compleet huis. Ook voeren zij regelmatig opdrachten uit voor aannemers en projecten. Ze hebben enorm veel schilderdiensten: binnen- en buitenschilderwerk, schilderwerk bij verbouwingen, schilderwerk bij nieuwbouw, winterschilder, glaszetten, behangwerkzaamheden, glasweefsel en houtrotreparatie.