Samen met vriend aan de autorijles Woudenberg

We zijn nu met de autorijles Woudenberg bezig. Ik zeg we, want zowel mijn vriend als ik zijn begonnen met rijlessen. Het is heel erg leuk, vooral ook om dit samen te doen, zo kunnen we de hele tijd ervaringen uitwisselen. Ik heb het gevoel dat hij wat sneller gaat dan ik, maar dit komt ook omdat hij vaak met zijn vader heeft gereden, op verlaten industrieterreinen. Ik wist absoluut niks van autorijden toen ik aan de autorijles Woudenberg begon, dus ik vond het echt spannend. Maar gelukkig gaat het nu wel beter. Ik kan al best goed schakelen en ik heb gek genoeg ook zin in de theorie. Ik ben altijd erg goed geweest in leren, dus ik heb meteen mijn neus in de boeken gestoken toen ik begon.

desmitrijopleidingen

Wat dan weer verschilt met mijn vriend, die vindt de praktijk veel leuker. Op zich wel cool zo kunnen we elkaar wel aanvullen denk ik. We betalen het alle twee zelf, de rijlessen, dus we moeten ook flink werken om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Maar samen streven naar een gemeenschappelijk doel, dat is dus wel echt fijn! Eigenlijk besloten we beiden op hetzelfde moment rijlessen te nemen, dus het was toen eigenlijk vanzelfsprekend om het bij dezelfde school te doen. We hebben wel verschillende instructeurs.