Rode wijn kopen bij een goede winkel!

Ik ga het vandaag hebben over Rode wijn kopenZo nu en dan drink ik op een feest nog wel eens een wijntje. Zelf ben ik niet echt de persoon die een wijntje uit de supermarkt haalt om er in de avond van te genieten. Dit keer moest ik wel zelf wijn gaan halen aangezien mijn dochter haar verjaardagsfeest wilde gaan vieren. Er zouden heel wat vriendinnen langs komen en er zou ook nog gegeten worden. Daar hoort natuurlijk een lekker wijntje bij. Vandaar dat ik samen met haar wat winkels ben afgegaan om wat lekker wijntjes te vinden. We konden in de winkel geen goedkope wijn vinden voor haar verjaardag. 1

Uiteindelijk wel goede wijn gevonden

Mijn dochter  kwam naar me toe met een website genaamd 24/7 wijnshop. Hier bleek hele goede wijn op te staan voor een lage prijs. Je hebt er bekende en onbekende merken dus je kan zelf weten hoe duur je het maakt. Al snel vond zei de Rode wijn kopen die ze wilde hebben voor haar verjaardag. Het was alleen nog aan mij om te betalen. Dit ging heel gemakkelijk met i-deal. Als ik in de toekomst nog een keer wijn nodig heb zal ik zeker nog eens bestellen.