Riolering verstopt Eindhoven

Mijn riolering verstopt Eindhoven centrum wat nu?

Afgelopen week ben ik erachter gekomen dat het riool bij mij thuis verstopt zit, balen natuurlijk omdat ik het zelf niet voor mekaar kreeg. Ik heb diverse goedjes aangeschaft in de hoop dat het zou helpen maar helaas zonder enig resultaat. Door op het internet te zoeken naar een geschikt bedrijf ben ik terecht gekomen op de website van Bos ontstoppingsdienst. Dit bedrijf kon diezelfde dag nog langs komen om het probleem op te sporen en te verhelpen. Tegen een voordelige tarief komen ze aan huis om de verstopping te zoeken.doorspuiten riool

Zo zijn ze afgelopen week bij mij langs geweest om de riolering te ontstoppen. Dit lukt ons totaal niet waardoor het inschakelen van een bedrijf noodzakelijk was. Door telefonisch contact te zoeken met hun zijn ze diezelfde dag nog langs geweest. Door hun apparatuur in gebruik te nemen maakte ze het mogelijk om de verstopping direct te vinden en op te lossen. Nooit geweten dat met het in gebruik nemen van apparatuur het ontstoppen een stuk gemakkelijker gaat. Al met al weet ik in ieder geval zeker dat ik voorlopig geen zorgen hoef te maken dat het riool bij ons thuis verstopt zit!