Regionale online marketing gezocht

Het bijhouden van je website is eigenlijk het belangrijkste van je website. Hier dien je rekening mee te houden dat je dit geregeld blijft doen wil je scoren in Google.

logo-rp

Ikzelf heb namelijk voor een half jaar terug een website gemaakt waar ikzelf enorm trots op ben. Helaas merkte ik de laatste tijd dat er vrij weinig tot geen klanten meer op de website komt. Aangezien ik geen idee heb waaraan het kan liggen ben ik op zoek gegaan naar een regionale online marketing bureau die mij kan helpen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Regiopromotor. Hier was het namelijk mogelijk om mijn website te stallen zodat hun het werk van mij kunnen overnemen. Dit leek in de eerste instantie te mooi om waar te wezen waardoor ik een afspraak met hun heb gemaakt. Tijdens deze afspraak heb ik de nodige vragen gesteld en is hieruit gebleken dat er een hoop gedaan moet worden aan linkbuilding van de website. Nu dat ik er toch al was heb ik er gelijk voor gekozen om hun dit aan te bieden zodat ze mijn website in onderhoud kunnen hebben.