Red rag is een top merk!

red rag

Collectiered rag

Sinds een tijdje ben ik bekend met Red Rag en eigenlijk had ik gewild dat ik dit veel eerder kende. Zij hebben een ongelofelijk leuke collectie voor komende zomer, waarvan ik eigenlijk alles wil hebben. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn vriend hebben zij toffe sneakers in assortiment. De beste webshop om deze te bestellen is Van Bommel. Zij hebben het meeste op voorraad en kunnen daarom erg snel leveren. Dat is prettig wanneer je weinig tijd hebt of zoals ik gewoon weinig geduld. Het liefst wil ik mijn aankopen dezelfde dag nog aan, maar dat is vaak wat teveel gevraagd. Gelukkig had ik hier mijn nieuwe schoeisel al de volgende ochtend in huis.

Snel

Nu loop ik alweer een week met veel plezier op mijn nieuwe schoenen van Red Rag. Ik kan ze erg makkelijk combineren en draag ze daardoor ook veel. Mijn vriend vond ze ook erg mooi, wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is. Niet alleen de bezorging was erg goed, ook de website werkt perfect. Het hele proces heeft mij denk ik maar 10 minuten gekost, omdat ik gemakkelijk kon betalen met iDeal. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar nieuwe stappers, neem hier dan een kijkje!