Oplichting strafrecht advocaat heeft zijn werk goed gedaan

pand_nHet is altijd een droom van mij geweest om een oud pand om te toveren tot een geweldige loft. Toe ik het pand had gekocht dat ik wilde verbouwen moest ik op zoek naar een aannemer. Uiteindelijk had ik een aannemer gevonden die toen beloofde dat hij precies kon doen wat ik wilde. De offerte viel zo goed uit dat ik besloot om met de aannemer in zee te gaan. Hij vertelde mij wel dat hij een groot gedeelte vooraf wilde hebben. Toen ik dat gedeelte had betaald heb ik de aannemer niet meer kunnen bereiken en is hij vertrokken met de noorderzon.

Zaak

Door de aannemer was ik opgelicht en daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplichting strafrecht advocaat. De advocaat van Drent advocaten heeft mij heel goed bijgestaan tijdens de zaak. Na heel veel gedoe is de aannemer opgespoord. Een geluk was dat de aannemer dit trucje vaker heeft uitgehaald en al meerder aanklachten aan zijn broek hangen.

Het is uiteindelijk een grote zaak geweest, omdat er zoveel gedupeerde waren. Uiteindelijk heeft iedereen het bedrag terug gekregen en een schadevergoeding ontvangen. Helaas kostte dit heel erg veel tijd en moeite, maar ik heb gelukkig mijn geld terug.