Op zoek naar een nieuwe tapkast

We hebben er een lange tijd plezier van gehad. Nu is het toch tijd geworden voor een nieuwe tapkast. Onze bar welke we momenteel hebben staat al ongeveer een jaar of tien in het restaurant. Op zich is dit niet oud, echter krijgt de tap steeds meer mankementen waardoor het verstandig is om een nieuwe aan te schaffen.

cropped-zn5752321

Aangezien ik van de week al op het internet was gaan zoeken heb ik besloten om er nu definitief een te gaan bestellen. Zo ben ik terecht gekomen op de website van Tinus Toog. Dit bedrijf is gevestigd in Biervliet waar je gerust naartoe kan gaan om in hun showroom te bekijken. Het is dan wel verstandig om ervoor te zorgen dat je eerst een afspraak maakt, wel zo netjes toch?

Zo ben ik hier van de week op afspraak geweest en onder het genot van een kop koffie alles besproken. Omdat onze bar momenteel vrij donker is willen we dit graag aanpassen naar een wat lichtere versie. Gelukkig hadden hun er nog eentje staan welke ik voor een schappelijke prijs heb weten over te nemen! Ik ben in ieder geval enorm tevreden over onze nieuwe tapkast.