Online urenregistratie

online urenregistratie

Wij hebben nu toch iets handigs in gebruik: een online urenregistratie. Deze hebben wij via Tamigo besteld en ik kan zeggen dat het ons prima bevalt. Via dit bedrijf heb je de keuze uit verschillende pakketten. Maar voordat je hiertoe besluit over te gaan, bestaat er de mogelijkheid om deze app voor 30 dagen gratis uit te proberen. Natuurlijk hebben wij van deze gelegenheid gebruik gemaakt en kwamen er op deze manier achter dat dit echt een geweldige app is. Een groot voordeel is dat er op deze manier geen gebruik meer wordt gemaakt van urenbriefjes en dus ook geen briefjes meer kwijt kunnen raken.  online urenregistratie

Wat een geweldige app

Doordat medewerkers hun werkelijke uren in de online urenregistratie controleren, wordt de kans op fouten verkleind. Dit scheelt weer eventuele salariscorrecties! Het is zelfs mogelijk dat de medewerkers hier kunnen in – en uitklokken, dit kunnen ze zowel via een tablet of via hun smartphone doen.

Heb je ook interesse in de mogelijkheden die je via Tamigo kan bestellen, kijk dan eens op hun website. Je ziet hier verschillende pakketten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Sinds 2006 is Tamigo is een onmisbare business partner voor bedrijven die deze gebruikersvriendelijke roosterplanning en smartphone app gebruiken.