Nieuwe tandartspraktijk Gouda gezocht

Eigenlijk ben ik er al een wat langere tijd klaar mee… Ons tandarts is steeds ziek of met vakantie, iets wat ik niet bepaald prettig vind. Mijn gebit is nu niet iets om over naar huis te schrijven, geregeld gaatjes en last van gele tanden. Ik ga dan ook liever te vaak naar de tandarts als een keer te weinig. Nu dat mijn tandarts steeds niet aanwezig is en ikzelf niet zomaar bij een andere tandarts ga zitten heb ik het besluit genomen om te gaan zoeken naar een ander praktijk. Met name een praktijk vinden waar ik van op aan kan en niet steeds te horen krijg dat mijn tandarts niet aanwezig is.

Tandartspraktijk Gouda

Nieuw praktijk gevonden!

Dankzij het zoeken op tandartspraktijk Gouda ben ik bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan terecht gekomen. Deze praktijk is wat groter opgesteld als bij mijn huidige tandarts, hierdoor ook een fijner gevoel gekregen. Zodoende ook besloten om deze stap te nemen en hier een kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen zij mijn gebit bekijken en ik een indruk krijgen hoe dat er gewerkt wordt. Nog even en ik mag het met mijn eigen ogen bekijken, ben wel benieuwd hoe dat zij te werk gaan!