Mooie tuinkast van metaal gekocht

Tuinkast metaal

Een tuinkast metaal is ideaal wanneer je spullen op een mooie manier wilt opbergen. Een metalen tuinkast is onderhoudsvrij en bij ProPetto vind je een enorm assortiment van boxen in diverse kleuren en formaten. Deze staan mooi in iedere tuin of op je terras.

Tuinkast metaalOnderhoudsvrije tuinkast van metaal

Zelf heb ik sinds kort ook een tuinkast van metaal in de tuin staan. Wij hebben gekozen voor een zilver metallic box want deze past heel mooi bij onze loungeset. In de box bergen wij allerlei spullen op. Niet alleen onze loungekussens maar ook mijn tuingereedschap en rondslingerend speelgoed van de kinderen. Je kunt ook kiezen voor een kleiner formaat, het is maar net wat je zelf wilt. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee en hebben nooit meer rommel in de tuin. De box is gemaakt van stevig materiaal en heeft een deksel dat nooit ineens dicht valt dankzij gasveren. Dit is wel een geruststelling omdat de kinderen ook regelmatig in de box kijken.

Een groot voordeel is dat de tuinkast van metaal bestand is tegen alle weersinvloeden en je je spullen dus veilig kunt opbergen zonder ze te beschadigen. Overigens kun je bij dit bedrijf ook kiezen voor een mooie houten opbergkast. Dit geef je tuin een natuurlijke uitstraling en hout is onderhoudsvrij.