Mijn zoektocht naar startersvacatures

Aan het eind van mijn studie was ik al op zoek naar een baan, je kunt ten slotte hier niet vroeg genoeg mee beginnen. Familie, vrienden en medestudenten vertelde mij altijd hoe lastig het wel niet is om een startersfunctie te vinden. Ik reageerde af en toe op een vacature die mij aansprak maar kreeg inderdaad altijd een negatief bericht. Totdat ik op deze site terecht kwam.
stagemax
Gelijk een baan na de studie
Ik was nog in de eindfase van mijn studie en bezig met mijn scriptie toen ik deze site tegenkwam. Deze site bood allemaal startersvacatures aan en ik zag een die mijn naam volledig erop had staan. Ondanks dat ik mijn diploma nog niet had waagde ik de gok en reageerde ik. Ik mocht op gesprek komen en mocht al aan de slag.

Over anderhalve maand hoop ik klaar te zijn met mijn opleiding en fulltime aan de slag te gaan bij dit bedrijf waar ik nu een parttime rol heb. Zonder deze site was het mij niet gelukt om zo snel en zo eenvoudig al een baan te vinden voordat ik afgestudeerd ben. Het hoeft dus helemaal niet onmogelijk te zijn om een baan te vinden na je studie bewijst deze site.