Mijn ervaring bij rijschool Druten

Omdat ik graag mijn ervaring omtrent rijschool Druten wil delen. Heb ik besloten om mijn reactie achter te laten op dit blog. Mijn eerste ervaring was een beetje krampachtig omdat ik erg last had van angst. Het starten met de lessen heb ik zo lang als ik kon uitgesteld. Maar wanneer je op een gegeven moment als enige in de vriendengroep geen rijbewijs hebt, dan voelt dit ook niet goed. Van een goede vriendin van mij heb ik de naam: Wesseldijk doorgekregen. Hier zouden namelijk instructeurs werkzaam zijn die mensen met angst goed kunnen begeleiden. Daarom heb ik gekozen voor deze verkeersschool.

rijschool druten

Ik begon het zelfs leuk te vinden ondanks mijn angst

Omdat rijschool Druten al bekend staat om het hoge slagingspercentage, gaf mij dit al een goed gevoel. De eerste les heb ik er wel erg tegenop gezien omdat ik gewoon bang was dat het autorijden mij niet zou lukken. De instructeur had werkelijk engelengeduld met mij en ik voelde mij erg begrepen omdat ik werd gerustgesteld en de tijd kreeg. Ik besloot het toch te proberen en toen ik eenmaal doorhad om weg te rijden met de leswagen, voelde dit als een overwinning. Na een aantal lessen begon ik het autorijden zelfs leuk te vinden.