Mijn eerste rijles in Nijmegen

Wat is er erger dat je eerste rijles Nijmegen realiseren? Rijden in hartje centrum met enorm veel drukte. Ja, dit heb ik mogen ervaren! Toch is mij dit enorm goed bevallen dankzij mijn perfecte instructeur die mij er enorm goed doorheen heeft geholpen. Ik heb specifiek hiervoor gekozen om te gaan starten met het behalen van mijn rijbewijs bij Wesseldijk.

Mijn beide zussen zijn hier ook gestart en hebben met veel plezier de lessen gevolgd. Aangezien ik toen die tijd nog geen 18 was, mocht ik wachten totdat ik het wel was. Op diezelfde dag dat ik jarig was stond mijn leswagen voor de deur! Een vriendelijke man stapte uit en legde alles goed uit alvorens ik daadwerkelijk achter het stuur kon kruipen.

Gassen!

Mijn instructeur wilde eerst goed weten hoe dat ik achter het stuur ben. Hierdoor zijn wij naar een lege parkeerplaats gegaan en kon ik rondjes rijden. Best angstig om in een keer flink wat gas te moeten geven. Enfin, het is mij enorm goed gelukt en vanaf dat moment mag ik de “grote” weg op! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat ik op examen mag.