Lokale online marketing voor regionale producten

Heb je wel eens nagedacht over lokale online marketing? Ik kwam hier mee in aanraking toen ik een bedrijf inschakelde voor meer marketing skills. Ik weet er namelijk niet veel van af. Al een tijdje beheer ik een website met lokale producten. Ik wil dan ook dat deze producten afgenomen worden in hetzelfde gebied, alleen dan lever ik het vers en met kwaliteit. Maar hoe doe je dat? Ik verdiepte mij een beetje in online marketing maar ik merkte dat dit vooral internationaal was. Ik wil dus niet gevonden worden door andere steden, hoewel publiciteit altijd welkom is, maar ik wil vooral zichtbaar zijn voor de mensen in mijn gebied. Zo kwam ik bij lokale online marketing, er wordt gericht gepubliceerd naar de mensen die hier in de buurt wonen. Het bedrijf heeft mij hier goed bij geholpen en daar ben ik erg dankbaar voor, ze weten precies wat ze moeten doen en in no time had ik een bereikbaarheid van wel 70 procent. Dat is ontzettend veel. Ik merk dit ook al meteen in de afname van mijn producten. Door een leuke actie heb ik steeds meer bezoekers weten te koppelen aan mijn producten en dat is fantastisch. Ik denk dat ik de omzet van dit jaar ga halen en ik ook nog eens een winstmarge heb, dit kan ik dan weer gebruiken om nog meer geld in het bedrijf te stoppen. Fantastisch hoe dit werkt.

logo-rp