Lasergravering op leer

lasersnijden2-1170x500Het bedrijf waar ik werk was op zoek naar een nieuw soort materiaal dat kon worden gebruikt voor een nette herenschoen. Iedereen zou suggesties mogen aanleveren en dat heb ik uiteindelijk ook gedaan. Mijn suggestie had te maken met een lasergravering op leer. Deze lasergravering zorgt ervoor dat het leer op een hele fijne manier bewerkt kon worden, waardoor kleine details in een print heel erg goed zichtbaar zouden worden.

Laseren

Al een keer eerder had ik leer gezien dat was gegraveerd met een laser. Het stond mij nog goed bij dat dit leer er toen ontzettend mooi uit zag en dat het printje heel erg scherp was. Dit was ook een van de redenen dat ik mijn suggestie had voorgelegd.

De mensen die over het ontwerp gingen vonden het een goed idee en daarom mocht ik ook op zoek gaan naar een bedrijf dat dit voor ons kon doen. Al snel kwam ik terecht bij het bedrijf Fleva Products. Op de website had ik al begrepen dat zij eigenlijk alles zouden kunnen graveren, maar voor de zekerheid heb ik toch nog contact opgenomen.

Volgens het bedrijf was alles mogelijk en daarom heb ik dit bedrijf ook voorgedragen. Over een paar dagen komt het bewerkte leer binnen en ik ben heel erg enthousiast!