Kent u autogarage Almere?

Misschien een domme vraag, want wie in Almere woont kent natuurlijk autogarage Almere. Bij deze garage werken alleen maar vakkundig mensen die weten waar zij mee bezig zijn. Voor alle herstel- of onderhoudswerkzaamheden ben je hier aan het juiste adres. Deze auto garage in Almere is uitgerust met geavanceerde computer-testkasten en configuratie. Hierdoor kunnen zij ieder automerk uitlezen en vervolgens een passende reparatie uitvoeren. 

 

Mijn auto heb ik steeds goed onderhouden bij deze garage. Het was daarom ook erg zuur dat ik afgelopen weekend door de ijzel geen grip meer op de weg had en hierdoor van de weg afraakte en tegen de vangrail aan botste.  

De schade viel achteraf mee

Gelukkig was het alleen maar blikschade en had ik zelf geen persoonlijk letsel. Door de snelle en vakkundige hulp van het autobedrijf Car Professionals is mijn auto weer deuk en schadevrij. Na mijn ongeluk werd mijn auto door een bergingsbedrijf naar de autogarage in Almere gebracht. Deze hadden eerst mijn auto nagekeken of deze niet totall loss was. Gelukkig viel de schade enorm mee en kon de garage met de reparatie beginnen. Tegenwoordig hou ik de weerberichten goed in de gaten, met ijzel ben ik beslist niet meer op de weg te vinden.