Interieurarchitect in Eindhoven gevonden!

Ik was al een tijdje op zoek naar een interieurarchitect in Eindhoven, om de inrichting van ons bedrijf te ontwerpen. Iemand wees mij op Burobas, een gespecialiseerd bureau op het gebied van interieurontwerp. We zijn erg tevreden over het eindresultaat. In deze blogpost vertel ik je er graag meer over.

Een uitstekende interieurarchitect in Eindhoven

interieurarchitect EindhovenBurobas is een interieurarchitect in Eindhoven. Het team bestaat uit architecten, interieurarchitecten, ontwerpers en tekenaars. Doordat er zoveel specialisaties in huis zijn, kan dit bureau in iedere situatie een passend ontwerp maken. Het bureau is opgericht door Bas Lamers en Bas van Rooij, samen met de medewerkers luisteren zij naar de wensen van de klanten, maar kijken ze ook naar de de wensen van de gebruiker.

Erg tevreden met het eindresultaat

Ik ben erg tevreden met dit bureau, zij hebben er voor gezorgd dat ons bedrijf een uitnodigend interieur gekregen heeft waar het goed te vertoeven is voor onze medewerkers en klanten. Het hele proces is volgens wens verlopen. De communicatie tussen ons en het bureau verliep voorspoedig. Ze hielden ons regelmatig op de hoogte en bespraken het proces regelmatig met ons. Dankzij deze factoren is het interieur precies geworden zoals we het wilden hebben. Ben jij op zoek naar een interieurarchitect in Eindhoven? Neem dan eens een kijkje op hun website.