Ik laat handdoeken borduren

Toen ik geboren werd, had een familie lid als cadeau handdoeken borduren gegeven. Het waren twee handdoeken waar mijn naam, en in de andere mijn initialen in waren geborduurd. Ik vond dit een erg bijzonder cadeau, en toen mijn ouders mij dit vertelde ben ik dit dan ook nooit meer vergeten. Ik laat nu altijd bij een geboorten handdoeken borduren.

van dongen de kroon 2

Leuk cadeau

Het leuke aan het krijgen van een geborduurde handdoek, is dat niemand anders dezelfde handdoek heeft. Ik vond het altijd erg bijzonder om het eindresultaat te zien, dat toch echt weer uniek is, iedere keer. Ik heb zelf ook twee handdoeken gekregen, en ik heb ze nog steeds. Ze zijn erg mooi en ik vind het een mooi en bijzonder cadeau. Het is erg persoonlijk, maar lang niet iets wat iedereen geeft. Ik ben erg erg blij mee geweest en dit was dan ook de reden dat ik er op kwam om dit aan een vriendin te geven, bij de geboorten van haar dochtertje. Het is uniek voor de ouder, maar voor het kind natuurlijk ook. Kleding groeien ze uit, flesjes groeien ze overheen, maar handdoeken blijven altijd nuttig. Ik vind het zeker een aanrader, ik heb er veel mensen blij mee gemaakt.