Ik kan eindelijk RVS polijsten

RVS polijsten

Ik heb er jaren lang van gedroomd om te kunnen zeggen dat ik RVS polijsten kan. Als kind leek het me al leuk om veel met mijn handen bezig te zijn. Doordat mijn vader andere toekomst plannen voor mij had, heb ik die droom aan de kant geschoven. Hij wilde dat ik een degelijke kantoor baan zou vinden, net als hij. Jarenlang heb ik mezelf voorgehouden dat dit ook was wat ik wilde. Toch bleef altijd die wens om bezig te zijn, in plaatst van achter een computer zitten. Tot ik op een dag dacht, ik ga er gewoon voor!

RVS polijsten

Gekozen voor omscholing

Ik heb altijd erin geloofd dat je nooit te oud bent om nog te leren. Dat geldt ook voor RVS polijsten, dat heb ik nu ook onder de knie. Toen ik ervoor gekozen had om een echt vak te leren, kon ik mijn geluk niet op. Eindelijk deed ik iets wat ik echt leuk vond in plaatst van wat iemand anders leuk vond. Toen ik klaar was met mijn studie heb ik naar een baan gezocht. Al snel kon ik bij een super leuk bedrijf terecht. Ik raad iedereen aan om ook je droom te volgen.