Horeca parasol bestellen

Horeca parasol bestellen

Samen met de baas van het restaurant waar ik werk gingen wij een horeca parasol bestellen. Hij had aan mij de taak gegeven om een type uit te kiezen die het beste op het terras zou passen. Hij zei mij dat hij daar zelf niet echt inzicht in had. Ik vond het een hele eer dat hij deze taak aan mij had gegeven en niet aan een van mijn collega’s. Op internet kwam ik het bedrijg Xterior tegen die dit soort producten verkocht. Omdat ik er zeker van wou zijn dat ik de goede koos, mailde ik het bedrijf met wat vragen. Binnen een mum van tijd had ik al een antwoord in mijn mailbox staan.

Horeca parasol bestellen

Zeer klantvriendelijk

Doordat zij zo gauw een reactie terug hadden gestuurd kon ik gelijk de horeca parasol bestellen. In mijn mail had ik wat vragen gesteld over de afmetingen, kleuren en maten. Uiteindelijk was ik op een product uitgekomen die mij het beste leek. Mijn baas was ook erg enthousiast over mijn keuze. Een paar dagen later werd er een groot pakket bij het restaurant afgeleverd. Ik begon gelijk met uitpakken en zag het mooie product te voor schijn komen. Mijn baas was zeer tevreden over mij.