Hier kun je haakkatoen online kopen

Ik vind het leuk om van alles te haken. Daarom wilde ik graag wat haakkatoen online kopen. Dan had ik altijd wat in huis als ik weer een idee kreeg als ik iets wilde gaan haken. Nu had ik al eens eerder ergens haakkatoen besteld maar die was van zeer slechte kwaliteit. Mijn zus had een goed tip voor mij. Zij kwam met het advies om eens op de website van www.smitjedewinkel.nl. Hier hadden ze volgens mijn zus heel veel keuze en alle haakkatoen is er topkwaliteit. Bovendien was ze ook erg te spreken over de uitstekende service. Voor vragen kon je altijd terecht en je werd er altijd heel vriendelijke en vooral vakkundig geholpen.

 prachtig katoen van topkwaliteit

Ik heb op de website een keuze gemaakt en ik wilde het haakkatoen online kopen. Toen ik de bestelling had geplaatst zag ik dat er ook een winkel was waar je naar toe kon gaan. Als fervent haakster is dat natuurlijk een leuk uitstapje.ik heb de winkel kort daarna bezocht. Echt een super mooie winkel en ze zijn er ook nog eens heel vriendelijk en behulpzaam. Het bestelde haakkatoen had ik al veel eerder in huis als dat ik verwacht had en ik merk tijdens het haken dat het echt haakkatoen is van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben sindsdien groot fan en bestel er dan ook regelmatig wol katoen en borduurgaren. Ben er zelfs zo enthousiast over dat ik het tegen iedereen vertel.