Goed en vakkundig stansen?

Waar kun je vakkundig en snel stansen? Mijn werkgever heeft mij namelijk de opdracht gegeven om er een geschikt bedrijf voor te vinden. Pas op het moment dat ik online was gaan zoeken merkte ik dat het lastiger was dan verwacht. Natuurlijk heb ik wel een aantal bedrijven gevonden, alleen niet hét bedrijf die ons hiermee kan helpen.

stansen

Collega’s zoeken met mij mee

Uiteindelijk hebben meerdere collega’s aangeboden om mee te helpen met het zoeken op het internet. Met nog drie andere collega’s ben ik online gaan zoeken. Op de een of andere manier hebben wij nu andere bedrijven gevonden! Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van euro-techniek.nl! Dit bedrijf biedt diverse mogelijkheden aan om de productie bij ons op gang te houden. Tevens hanteren zij aantrekkelijke kosten. Wij zijn hiermee dan ook direct naar onze werkgever gestapt om het voor te dragen. Zowel de stamperij alsmede het stansen laten wij nu door hen uitvoeren. De kwaliteit wat zij leveren is een stuk beter als wat wij voorheen hebben gehad. Ik kan dan ook niks anders dan hier onwijs tevreden over zijn!