Gemakkelijk lokaal gevonden worden?

Boek ook meer succes door lokaal gevonden worden!

Vanaf het moment dat ik een eigen website had was ik enthousiast en ging ik er echt voor. Helaas merkte ik al vrij snel dat hier weinig tot geen bezoekers had, iets wat niet echt goed is voor je website. Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar tips om te gebruiken. Dit resulteerde in het feit dat ik nog geen week later op kantoor was bij Regiopromotor. Hun kennis en ervaring met wat ik had gelezen om de website was voor mij overtuigend genoeg om een afspraak te maken.

logo-rp

Tijdens deze afspraak werd alles ook goed en duidelijk besproken hoe dat ze te werk gaan om succes te boeken. Dit paste dan ook goed in mijn planning die ik had en heb akkoord gegeven. Enige vraag wat ik hun nog had gesteld waren de kosten. De kosten worden pas berekend nadat er resultaat geboekt wordt, dit houdt dus in dat hier gewerkt wordt op basis van no cure no pay. Zeer geschikt voor beginnende ondernemers met een website! Er worden pas kosten berekend nadat jou website daadwerkelijk zal gaan stijgen in Google.