Geboortekaartjes met foto

Wanneer je een kindje verwacht of net bevallen bent
Ben je ook net bevallen van een zoontje net zoals ik? Of ben je op dit moment in blijde verwachting? Dan kan je beginnen plannen natuurlijk. Hier horen ook geboortekaartjes bij. Het is ieders eigen keuze natuurlijk, maar ik ben een persoon die houdt van persoonlijke zaken toevoegen aan dingen. Ik vind een geboortekaartje wel mooi, maar ik houd meer van geboortekaartjes met foto. Zo heb ik mijn geboortekaartje al wat samengesteld qua lettertype, grootte en dergelijke, maar heb ik gebruikgemaakt van een persoonlijke foto van mijn zoontje kon plaatsen. Zo had ik dus geboortekaartjes met foto.

Ikzelf heb gebruik gemaakt van www.kissgeboortekaartjes.nl. Daar kan je bestaande kaartjes terugvinden, maar kan je ook je eigen kaartjes maken. Op deze manier heb ik me wat gebaseerd op bestaande kaartjes, want ik wilde de bal toch ook niet helemaal misslaan natuurlijk. Ik wilde geen vreemde reacties van mijn familie of vrienden of van de familie of vrienden van mijn partner. Maar ik wilde er toch iets bijzonders van maken, zodat deze mensen het bijzondere moment toch ook wat meekrijgen. De prijs die ik daar betaald heb, viel zeer goed mee, waardoor ik deze website dan ook positief beoordeel.