Fysiotherapiepraktijk Hoensbroek

Nadat ik met sporten door mijn enkel gegaan ben, ben ik terecht gekomen bij fysiotherapiepraktijk Hoensbroek. Ik belde de dag dat ik door mijn enkel gegaan ben en kreeg telefonisch al tips en adviezen over wat ik wel en wat ik absoluut niet doen moest. Na drie dagen kon ik terecht bij de praktijk, dit was beter voor mijn klacht, de zwelling moest eerst wat gezakt zijn. 

De fysiotherapeut waar ik terecht kwam nam mij serieus en nam echt de tijd voor mij. Dit was een prettige ervaring. Het onderzoek zelf was wat gevoelig maar de therapeut nam gelukkig wel de moeite om goed uit te vragen of het nog te doen was en ging daarbij niet over mijn grenzen heen. 

De eerste twee weken van de behandeling bestonden uit lichte oefeningetjes om het vocht uit mijn enkel te krijgen en uit tape. Het tape gaf mijn enkel stevigheid waardoor het lopen voor mij een stuk makkelijker werd. Na twee weken merkte ik dat de pijn al een stuk minder was, alleen merkte ik wel dat er minder kracht in mijn enkel zat. Toen zijn we gestart met krachtoefeningen, om mijn enkel weer steviger te maken. Nu 12 weken nadat ik door mijn enkel gegaan ben is de pijn zo goed als weg.