Een snurk beugel bestellen doe je tegenwoordig gemakkelijk online

snurk beugel bestellen

Snurken is een probleem waar talloze Nederlanders tegenaan lopen. Meer dan de helft van de mensen zegt soms of regelmatig te snurken gedurende de nacht. Een snurk beugel bestellen is dan wellicht een goed idee. Zo kom je namelijk helemaal van het snurken af als je mazzel hebt. Het zal in ieder geval het snurken drastisch verminderen.

snurk beugel bestellen

Hoe kom ik aan een snurk beugel?

Je kunt een snurk beugel op verschillende manieren krijgen:

  • bij je tandarts
  • bij een specialist in een praktijk
  • bij de mondhygiënist
  • bij een online bedrijf

Nu denk je vast: hoe kun je een snurk beugel nou online bestellen? Die moeten toch op maat worden gemaakt? En dat klopt. Daarom krijg je van zo’n bedrijf altijd eerst een kit thuisgestuurd waarmee je afdrukken kunt maken van je gebit. Deze stuur je terug en vervolgens kunnen ze daar een snurk beugel mee maken. Want het is inderdaad onverstandig om een snurk beugel te kopen wanneer je deze niet op maat laat maken. Dat is minder effectief maar vooral ook oncomfortabel. Daar heeft natuurlijk niemand zin in.

snurk beugel bestellen

Wat is snurken eigenlijk?

De snurk beugel helpt tegen snurken omdat je dankzij dit bitje je tong op de plek houdt. De tong is namelijk vaak de oorzaak van het snurken. Wist je dat je tong tijdens het slapen dikker wordt? Daarnaast zakt de tong verder de keel in, zeker wanneer je op je rug slaapt. Daardoor ontstaat er maar een heel nauwe opening waar je doorheen kunt ademen en dat is natuurlijk niet handig. Het ronkende geluid is dus de adem die door die heel kleine opening gaat.