Een prachtig cadeau: newborn fotografie Utrecht

Van mijn familie heb ik werkelijk een prachtig cadeau gekregen, een newborn fotografie Utrecht shoot. Mijn kleine wordt volgende week gefotografeerd. Als ik wat andere resultaten zie op het internet, van de fotograaf, kan ik niet wachten. Enorm mooi en waardevol. Het is te gek om moeder te zijn, natuurlijk is het ook wel even spannend soms. Het is mijn eerste kind en soms weet ik nog niet hoe ik het beste aan kan pakken. Mijn vriend heeft al wel een kind en die kan het allemaal wat makkelijker, dit geeft mij op de een of andere manier ook zelfvertrouwen, dat we samen wel echt sterk staan. Ook helpt hij mij wanneer ik weer even onzeker ben.

fotografie

Hij leert mij eigenlijk dat ik het heel goed doe en dat het nergens op slaat om zo onzeker te zijn. Ik wilde al een tijdje de newborn fotografie Utrecht, maar had dit tegen niemand gezegd, daarom vond ik het zo cool dat ze er zelf mee kwamen, uit het niets! Ik denk dat het heel goed is om zulke mooie foto’s van je kindje te hebben, het blijft toch een mooie periode die je voor altijd wil koesteren.