Een nieuwe stalen deur op maat

Bij een nieuwe woning hoort ook een stalen deur op maat toch?

Wij hebben ons bedrijf aan huis gevestigd. Dit hebben wij toen die tijd besloten aangezien het een hoop tijd scheelt en onze werknemers eenvoudig bij ons terecht kunnen komen. Hier hebben wij dan ook voor gekozen om er een woning bij aan te bouwen. Zo hebben wij onze eigen woning goed en wel afgesloten voor het bedrijf. Ik zit er namelijk niet op te wachten dat er mensen zomaar bij ons in huis rond kunnen lopen.

Goed verlopen

Onze verbouwing werd erg netjes en zeer snel gerealiseerd. Aangezien dit nog ingericht moest worden, heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Diverse meubels besteld en aan het einde van mijn zoektocht zag ik dat het mogelijk is om een deur op maat te laten maken. Dit heeft mijn interesse gewekt waardoor ik op de website van maco-design.nl ben gaan kijken. Aantrekkelijke prijzen welke zij hanteren hebben ervoor gezorgd dat wij schitterende deuren in huis hebben. Overigens is het mogelijk om bij dit bedrijf meerdere designs te verkrijgen!