Een echte Blum ladegeleider gekregen

Mijn man kwam met een perfect cadeau op de proppen, een Blum ladegeleider. Ik wilde dit al heel graag en hij begreep maar niet waarom. Ik wil altijd goede kwaliteit en kies dan ook zorgvuldig mijn producten uit. Ik had gelezen en gehoord van meerdere mensen dat de Blum ladegeleider een van de beste is op dit gebied, daarom stamelde ik maar door over dit onderwerp. Omdat we beiden erg druk zijn en het klussen even voor ons uit hebben gezet, was ik er eigenlijk al een tijdje niet meer mee bezig. Ik was dan ook ontzettend verrast dat mijn man dit zelf geregeld had. Het werd meteen een feestje wat we kregen weer zin om echt te gaan klussen.

klusonderdelen

Dat weekend hebben we nog alles afgezegd en zijn we flink aan het werk gegaan. We hebben zo hard ons best gedaan, waardoor we nu echt bijna alles af hebben. En wat voelt dat goed! We hebben nog een gesprek gehad over dat uitstellen en dat we dat eigenlijk liever niet meer willen doen, het is heel erg zonde want het gevoel wat het geeft als alles af is is vele malen fijner dan dat je het even uitstelt, bij gebrek aan beter.