De nieuwste data scientist vacatures!

novisource

Ben je opzoek naar de nieuwste data scientist vacatures? Bij Novisource kan je op dit gebied de nieuwste vacatures vinden. Toen ik net afgestudeerd was vond ik het lastig om aan een nieuwe baan te komen. Ik had verschillende werkgevers uit de buurt benaderd met de vraag of zij nieuwe werknemers zochten. Dit had geen resultaat opgeleverd.  Ik ben toen noodgedwongen bij de friettent gaan werken. Dit beviel me niet en ben ik weer naar werk gaan zoeken waarvoor ik gestudeerd heb. Toen kwam ik via het internet terecht bij deze organisatie. Dit bleek voor mij de ideale oplossing.

novisource

Groot netwerk

Na aanmelding bij de organisatie waren er direct veel data scientist vacatures beschikbaar. Op basis van het gesprek met de organisatie werd ik aan een organisatie gekoppeld. Na een goed gesprek werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek verliep goed en ik kreeg te horen dat ik de week erop kon starten. Hier was ik blij mee want dit was de organisatie die ik voor ogen had. Ook was de organisatie enthousiast over mijn komst. Tot op heden werk ik hier nog steeds met veel plezier! Het bedrijf heeft dus perfect werving & selectie werk verricht. Ik ben dan ook zeer tevreden over het werk van de organisatie. Doordat de organisatie veel ervaring heeft in de branche weten zij precies wie zij aan de functie moeten koppelen. Ik kan iedereen die als data scientist aan de slag wil gaan om bij de organisatie aan te melden. Voor meer informatie kan je altijd de bovenstaande website bezoeken of telefonisch contact opnemen.