Cadeau van pap, een Wicker tuinstoel

Ik heb van mijn vader een Wicker tuinstoel gekregen. Echt heel erg lief. Hij is niet de type man die snel cadeautjes geeft, waardoor het nog specialer maakt. Hij had aan mam gevraagd wat ik graag wil of wat ik nodig had. Echt pure toeval dat ik onlangs met mijn moeder het over de Wicker tuinstoel had. Een vriendin van mij heeft er ook eentje en die zit zo ontzettend lekker. Ik zei dus tegen mijn moeder dat als ik weer wat meer geld had, er zeker ook zo’n stoel op mijn balkon komt te staan.

tuinmeubelshop

Mijn vader wilde hem zomaar geven omdat hij zo trots op me was. Ik was best wel ontroerd door deze gift. Het is zo fijn dat hij zo zijn best doet. Je ziet wel dat hij wat aan het veranderen is, vroeger was hij best wel gesloten en nu doet hij steeds meer zijn best om wat meer open te zijn. Dit vind ik ontzettend fijn, volgens mij is het voor mam ook wel waardevol. Die hebben jaren langs elkaar geleefd op de een of andere manier. Ik heb daar wel van geleerd dat ik dit niet wil als ik een relatie heb.