bruiloft videoreportage laten maken door Van Essen Producties

bruiloft videoreportage

Mijn man en ik hebben een bruiloft videoreportage laten maken voor Van Essen Producties en zijn erg tevreden met het eindresultaat. Onze bijzondere dag is tot in de detail vastgelegd door de videograaf, iedere keer als we de video terugkijken is het net alsof we de dag weer helemaal meemaken. In deze blogpost vertel ik je graag meer over de videoreportage die wij hebben laten maken.

bruiloft videoreportageOp zoek naar een geschikte videograaf!

Toen mijn man ik besloten om te gaan trouwen waren we er al snel uit dat we onze speciale dag wilden laten vastleggen op bewegend beeld, vanaf het begin tot het eind. We zijn namelijk van mening dat een trouwfilm beter de sfeer weergeeft dan foto’s alleen. We waren dan ook bereid om hier geld in te steken. Tijdens een zoektocht op internet kwamen we uit op de website van Van Essen Producties. De werkwijze en de portfolio sprak ons erg aan, we namen contact op en de afspraak voor een kennismakingsgesprek was snel gepland!

Een fijn kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek kregen we voldoende gelegenheid om onze wensen kenbaar te maken. Tevens lieten ze ons enkele voorbeelden van videomateriaal zien waardoor we een goed beeld kregen  van de mogelijkheden voor onze bruiloft videoreportage. We werden enthousiast en besloten een videoreportage te laten maken door Van Essen Producties!