Betrouwbare koolstoffilter nodig?

Als professionele kweker ben je vast en zeker in het bezit van goede koolstoffilter?

Hoe het bij mij begon?

Vrienden van mij verklaren mij voor gek. Sinds enkele maanden ben ik namelijk intensief bezig met het kweken van mijn eigen groenten en fruit. Dit wil ik in de loop der tijd gaan verkopen zodat ik hier een zakcentje aan kan verdienen. Dit betekend dan ook direct dat ik minder tijd heb om naar de stad te gaan met vrienden en dat vinden zij niet zo leuk. Maar goed, ik doe het om wat extra te verdienen en dat is wel zo prettig.

Hobby of toch pro?

Door langzamerhand alles aan te schaffen is mijn hobby lichtelijk uitgelopen tot een professionele kwekerij. Ik ben dan ook intensief bezig met het kweken van mijn eigen groenten en fruit. Tot op de dag van vandaag gaat alles naar behoren en hoef ik mij nog geen zorgen te maken. Uiteraard komt er in de toekomst vast nog wel wat er gaat gebeuren. Al moet ik wel zeggen dat het eenvoudiger lijkt als dat het kweken daadwerkelijk is.