Aquafinesse is een must voor het onderhoud van spa’s

Spa’s over het algemeen hebben veel onderhoud nodig. Meestal staat er hele voorraad kast vol met vloeibare middeltjes en poedertjes om het water schoon te houden en alle onderdelen van de spa goed te laten werken. Soms kunnen deze middeltjes heel duur zijn en als je daar ook nog eens een aantal verschillende van nodig gaat hebben dan zit je al redelijk aan de prijs.

De oplossing

Op een gegeven moment begon mijn eigen spa een beetje raar te doen. Dit kon toch niet?! Ik had een heel arsenaal aan middeltjes er in gegooid om er zeker van te zijn dat zoiets niet gebeurde. Nadat er een monteur is wezen kijken bleek dat het verwarmingselement en de pomp helemaal onder het kalk zaten. Dit kwam volgens hem door de combinatie van producten die ik gebruikte.

aqua_finesseDe monteur vertelde daarom over Aquafinesse. Dit middeltje zou de oplossing zijn voor al mijn problemen en zou ervoor zorgen dat ik het arsenaal aan middeltjes bij het vuil kon zetten. Aquafinesse is namelijk een alles-in-één product dat ervoor zorgt dat het water van mijn spa schoon zou blijven en de onderdelen lang mee zouden gaan.

Na het product gekocht te hebben en het enkele weken uitgetest te hebben merk ik echt een positief verschil. De wanden van de spa zijn bijvoorbeeld een stuk minder glad. Ik raad iedereen met een spa dit product aan!