Alqvimia producten zijn top!

Alqvimia Vandaag ga ik het hebben over Alqvimia producten. De reden? Ik ga regelmatig onder de zonnebank en ik vind het erg belangrijk dat mijn huid niet droog wordt. Het gebeurt namelijk regelmatig dat mensen onder de zonnebank gaan en later last krijgen van een enorm droge huid, hier heb ik gelukkig geen last van omdat ik veel van dit merk koop.

Dit merk biedt verschillende soorten olie aan maar ook gezichtscrème wordt aangeboden. Ik gebruik zelf al tijden de gezichtscrème na het zonnebanken en ik heb gelukkig nooit last van een droge huid. Voordat ik deze producten gebruikte was dit wel anders. Het gebeurde namelijk regelmatig dat mijn huid super droog was een dag na het zonnebanken.

Sinds ik dit merk ken heb ik nergens meer last van!

Ik had dus regelmatig een droge huid maar dankzij een goede vriendin van mij is dit niet meer het geval. Zij vertelde me namelijk dat ik eens op de website van Bodyfitwebshop moest kijken, hier staan alle producten van dit merk. Ze vertelde me ook dat zij eerst ook last had van een droge huid en dat dat dankzij de olie niet meer het geval is. Sinds zij mij deze tip gegeven heeft heb ik nergens meer last van.