Aangesloten bij een sales uitzendbureau

Mocht je je geen raad meer weten in dit landschap vol banen en sollicitaties, raad ik je aan om naar een sales uitzendbureau te gaan. Mits dit je branche is natuurlijk, anders stuur ik je wel erg de verkeerde kant op. Goed, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Ik heb jarenlang bij een top bedrijf gewerkt op het gebied van sales en het ging allemaal goed, fantastisch. Maar door een reorganisatie – ja, wie kent het niet, lag ik er plots uit. Geheel onverwacht. Ze vonden het ook echt spijtig maar konden er niks aan doen. Ik was verdrietig, het voelde bijna alsof mijn relatie voorbij was. Gek he, dat je je zo kan hechten aan je werk.

Talentscoutz

Maar gelukkig had ik al gauw de motivatie om weer verder te kijken, je moet toch je huur kunnen betalen. Ik sloot mij aan bij een sales uitzendbureau. Hier kijken ze gericht naar wie jij bent en welke functies/bedrijven het beste bij je passen. Dit was een totale verademing want binnen drie maanden kon ik aan de slag bij een nieuw bedrijf. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik wist niet dat ik het nog leuker kon hebben op mijn werk. Het is werkelijk een feestje, iedere dag weer.