Aan de slag met onze nieuwe precisieweegschalen

We werken nu met precisieweegschalen en ik moet je echt vertellen hoe fijn dat is. Voorheen waren het meer schetsen, we konden een schatting geven. Totaal niet handig. Ik weet ook niet waarom we er zo lang mee hebben gewacht om de precisieweegschalen aan te schaffen. Ik denk dat het iets met de begroting te maken had. Maar dat geeft ook niks, alles op z’n tijd denk ik maar zo. Al denk ik wel dat ze opkijken, want door de nieuwe weegschalen zijn we zoveel beter en sneller geworden.

Meer werk!

Ook is er meer motivatie, wat natuurlijk ook altijd wel helpt. We zijn soms om drie uur al klaar, wat echt voorheen nog nooit is voorgekomen. Zo kunnen we al aan de bestellingen van de volgende dag beginnen en lopen we dus goed voor, waardoor er weer meer klussen aangenomen kunnen worden. Echt super leuk, ik vind het ook stukken leuker om naar mijn werk te gaan, dat merk ik echt. Ik wil hier nog wel een tijdje werken, het verdient prima, het is dicht bij huis en ik heb ook nog genoeg vrije tijd voor mijn vrouw en kinderen. Precies hoe je het wilt hebben denk ik.